הטבעת החכמה של סמסונג מהווה פתרון למי שזקוקים לניטור מדדי בריאות קבוע עם חיי סוללה מרשימים, אך מעדיפים לא להסתובב עם שעון • ואולם קשה להסתמך על הנתונים שלה בלבד .
טבעות חכמות אינן חידוש טכנולוגי, אך בשנים האחרונות הן צוברות תאוצה כחלק מהמגמה הכללית של מכשירים המאפשרים ניטור של מדדי בריאות וכושר. עבור מי שנוהג לענוד טבעות, מדובר בשילוב מוצלח בין פונקציונליות מתקדמת לבין עיצוב אלגנטי ואסתטי. כעת, עם השקתה של הטבעת החכמה של חברת סמסונג בישראל, בחנו את יכולותיה במשך מספר ימים. חזרנו עם תובנות – לצד כמה שאלות שנותרו פתוחות.
החידוש העיקרי: סמסונג נכנסת לתמונה
כאמור, טכנולוגיות הבריאות הדיגיטלית הפציעו בעולם התכשיטנות לפני שנים רבות, אבל החידוש המרכזי הוא שענקית כמו סמסונג נכנסת לתמונה, ומשלבת טבעת באקוסיסטם שלה. לחברה יש אפליקציית בריאות מאוד מפותחת, וכעת שילוב בין השעון הקיים לטבעת יכול להוות פתרון מעולה עבור מי שזקוק למעקב הרפואי הקבוע.
היתרון הבולט: מעקב וניטור אחר הבריאות
המטרה המרכזית של הטבעות החכמות היא לעקוב אחרי הפעילות הבריאותית בקשת של מצבים – תזוזה, מנוחה, שינה ועוד. המידע מתקבל ממספר הצעדים, קצב הלב, החמצן בדם, טמפרטורת הגוף, המחזור חודשי ועוד. בנוסף נאספים נתונים על איכות ודפוסי שינה וכן רמות הלחץ. ובכלל – אחרי שהאפליקציה עוקבת אחריכם מספיק זמן, היא מעניקה ציון וטיפים – כמו למשל המלצה על מיינדפולנס.
מאת: נבו טרבלסי
באדיבות: גלובס