הסיכון להדבקה בקורונה לא היה גבוה יותר על רקע רמות 25-hydroxyvitamin D של <20 ng/mL או של <30 ng/mL.
מספר מחקרים – קטנים וחסרי ביקורת מתאימה – הציעו כי רמות נמוכות של ויטמין D קשורות בסיכון גבוה יותר להדבקה בקורונה. מחקר הקוהורט הפרוספקטיבי הנוכחי כלל 18 אלף נבדקים, שעברו בדיקות לרמות ויטמין D מספר חודשים לפני הפנמיה ובמהלך הפנדמיה.
5% מהנבדקים נדבקו בקורונה במהלך המחקר. ניתוח חד משתני מצא קשר בין תחלואה ובין רמות נמוכות של ויטמין D, כמו גם עם פרמטרים סוציודמוגרפיים. אף על פי כן, ניתוח רב משתני לא מצא קשר בין הדבקה בקורונה ובין רמות נמוכות של ויטמין D.