אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / תזונה בריאה מפחית את הסיכון לתחלואה חמורה בקורונה

תזונה בריאה מפחית את הסיכון לתחלואה חמורה בקורונה

מחקר התצפית הפרוספקטיבי כלל כ-592 אלף איש מבריטניה וארה"ב. בחינת דפוסי הדיאטה טרם תחילת המעקב בוצעה באמצעות שאלונים ודורגה לפי ה- Plant-Based Diet Index (hPDI), כאשר ציון גבוה נמצא בקורלציה לצריכה גבוהה של פירות, ירקות ודגנים מלאים.

במהלך תקופת המעקב, 31,815 איש חלו בקורונה. נמצא כי נבדקים עם ציונים גבוהים הדגימו סיכון נמוך ב- 9% לפתח קורונה וסיכון נמוך ב- 41% לפתח מחלה חמורה, בהשוואה לנבדקים שקיבלו ציונים נמוכים.

באופן מעניין, הקשר ההופכי בין איכות הדיאטה והסיכון לתחלואה בקורונה היה משמעותי יותר באיזורים המאופיינים ברמה סוציואקונומית נמוכה.

 

לידיעה>>

 

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות