ה-FDA האמריקאי הודיע כי הוא מעדכן את מונחי השיווק ל"מזון בריא", כך שישקפו את הנלמד בעת האחרונה.
"תזונה היא המפתח לשיפור מצבה הבריאותי של האומה שלנו" כך נמסר מהארגון.
ה-FDA הגדיר לראשונה "בריאות" ב-1994, אך מאז מדע התזונה התפתח, ובימינו הוא נוטה להתמקד בסך כל דפוסי התזונה של האדם, ולא בחומרים הספציפיים המצויים בכל מוצר מזון.
על פי ההגדרות החדשות יותר מוצרי מזון, המהווים חלק מדפוסי דיאטה בריאים ומומלצים על ידי הקוים המנחים התזונתיים בארה"ב, יוכלו לציין כי הם "בריאים". הללו כוללים אגוזים וזרעים, דגים עתירי שומן, כגון סלמון, ושמני בישול שונים.
על מנת שמזון יוכל להתקרא "בריא" על המוצר יהיה לכלול כמות משמעותית של מזון מקבוצת המזונות המומלצים, כגון פירות, ירקות, מוצרי חלב, דגנים וחלבונים רזים.