חוקרים בטכניון פיתחו טכנולוגיה למדידת השפעתם ארוכת הטווח של שילובי-אנטיביוטיקה (קוקטיילים). שילובים אלה מעסיקים את הקהילה המדעית והרפואית נוכח העובדה ששימוש באנטיביוטיקה בודדת מוביל לעתים קרובות להיווצרות מהירה של עמידות חיידקים לאנטיביוטיקה. את המחקר שפורסם ב- Nature הובילו חוקרי הטכניון פרופ' רועי קישוני מהפקולטה לביולוגיה והפוסט-דוקטורנטית במעבדתו ד"ר ויקטוריה לזר (כיום חברת סגל במכון למחקר ביולוגי של האיחוד האירופי בסגד, הונגריה).
מערכת פארמה ליין