אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / בלי הרגישות, עם הטעם: החברה שממציאה מחדש את החיטה ורוצה להעלים את הצליאק

בלי הרגישות, עם הטעם: החברה שממציאה מחדש את החיטה ורוצה להעלים את הצליאק

הסטארט-אפ הישראלי Ukko יודע להנדס חלבונים כך שלא ייקשרו לנוגדנים מסוימים בגוף שמזהים אותם בטעות כמזיקים – ומקווה להעלים מהעולם את האלרגיה לבוטנים והרגישות לגלוטן.

לד"ר אנה צ'ופרן אין הרבה זמן לנהל שיחות טלפון במעבדה, אבל יש צלצולים שהיא תעצור הכל עבורם. זה קורה מעט, פעמיים או שלוש בשבוע – נציגים מבית החולים שניידר או בלינסון מודיעים לה שחולה צליאק פוטנציאלי, שעובר כעת ביופסיה, מסכים לתרום חלק ממנה לטובת המחקר של הסטארטאפ אוקו (Ukko), שבו צ'ופרן משמשת אימונולוגית.

הדגימות צריכות להגיע למשרדי החברה בפארק המדע ברחובות בתוך שעתיים, ובטמפרטורה של ארבע מעלות.

מאת: רותי לוי

לכתבה >>

 

כתבות נוספות

לא נמצאו מאמרים מתאימים.
טרם נוספו מאמרים.

וובינרים קרובים

טרם נוספו וובינרים.

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות