אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / בעקבות ממצאי הסלמונלה: פקחי משרד הבריאות יבדקו את מפעל החומוס של צבר

בעקבות ממצאי הסלמונלה: פקחי משרד הבריאות יבדקו את מפעל החומוס של צבר

בחברה סבורים כי המקור לסלמונלה הוא בטחינה הגולמית המשמשת לייצור המוצר המוגמר ■ ההערכה היא כי לא צפויה השבתה ארוכת טווח של קו הייצור.

פקחי משרד הבריאות יגיעו הבוקר (ד') לביקורת במפעלי צבר, חברה בת של אסם-נסטלה, בעקבות דיווח על חיידק סלמונלה שהתגלה בחומוס אבו מרוואן (עם תאריך תפוגה – 26 בדצמבר 2022). ראש חטיבת שירותי בריאות הציבור, ד״ר שרון אלרעי פרייס, הנחתה את שירות המזון לקיים את הביקורת.

בעקבות הממצא שהתגלה שלשום אחר הצהריים, הודיעה אתמול בלילה צבר על ריקול נרחב של 15 סוגי חומוס. בחברה סבורים כי המקור לסלמונלה הוא בחומר הגלם טחינה גולמית, המשמשת לייצור המוצר המוגמר.

באסם הפיקו כנראה לקחים מפרשות קודמות ומסרו כי לא התמהמהו עם הדיווח למשרד הבריאות מהרגע שנמצא ממצא חריג באחת מהבדיקות השגרתיות.

 

מאת: הדר קנה

 

לכתבה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות