ילדים אמריקאיים בגיל בית הספר צפויים לקבל ארוחות צהרים עם רמות נמוכות יותר של סוכרים ומלחים, זאת הודות לסטנדרטים חדשים, שהוצעו על ידי משרד החקלאות האמריקאי.
זהו העדכון הראשון לתוכנית ארוחות הצהריים בבתי הספר, שפורסם מאז שנת 2012.
הסטנדרטים החדשים דורשים להגביל את הסוכרים המוספים, החל משנת הלימודים של 2025-2026.
התקנות החדשות יתמקדו ראשית במזונות עתירי סוכר, כולל דגנים ממותקים, יוגורט וחלב בטעמים. עד סתיו 2027 שיעור הסוכרים המוספים יוגבל לפחות מ-10% מהקלוריות השבועיות בארוחות הבוקר והצהרים שבבתי הספר.
התקנות החדשות עוסקות גם בהגבלת רמות הנתרן, המציינות, כי ילדים מגיל 14 ומעלה יצרכו פחות מ-2300 מ"ג פר יום.
שיעור הנתרן יופחת ב-30% בארוחות הניתנות בבתי הספר עד סתיו 2029.