אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / האם יש קשר בין איכות התזונה ותחלואה בסרטן השד?

האם יש קשר בין איכות התזונה ותחלואה בסרטן השד?

מחקר חדש מצא כי לנשים שניזונות בתזונה לא מאוזנת ישנו סיכוי גבוה עד פי 5 לחלות בסרטן השד. מנגד, נשים שדבקו בתזונה מאוזנת, עשירה בפירות וירקות, קטניות, דגנים ושמנים מהצומח הדגימו סיכוי נמוך ב-14% לתחלואה.

במסגרת המחקר שנערך בצרפת נערך מעקב במשך כ-20 שנה אחר כ-60 אלף נשים שהיו בשנות החמישים לחייהן בתחילת המחקר. החוקרים הגדירו 18 קבוצות מזון כדי לסווג את איכות התזונה של הנבדקות.

במהלך המחקר כ-4000 נשים אובחנו עם סרטן שד, ונמצאו הבדלים מובהקים בסיכון לתחלואה על רקע תזונה בריאה ולא בריאה.

"ייחודיות המחקר היא, שהוא אפשר להפריד את ההשפעות של איכות הדיאטה על הסיכון לתחלואה" ציינו החוקרים.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות