אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / האם קינמון יכול למנוע התפתחות סוכרת?

האם קינמון יכול למנוע התפתחות סוכרת?

צריכת קינמון עשויה למנוע התפתחות סוכרת בקרב מטופלים המצויים בסיכון לתחלואה. אלו ממצאיו של מחקר שנערך באוניברסיטת קליפורניה, ופורסם בכתב העת האמריקאי לתזונה קלינית.

במחקר השתתפו 18 נבדקים מבוגרים עם עודף משקל או השמנה וטרום סוכרת. הנבדקים חולקו לשתי קבוצות, כאשר מחצית אחת קיבלה קפסולות קינמון, והמחצית השנייה קיבלה פלסבו.

החוקרים עקבו אחר רמות הגלוקוז בדם של הנבדקים באופן רציף, ומצאו כי רמות הגלוקוז היו נמוכות יותר באופן עקבי ומובהק סטטיסטית בקרב הנבדקים מקבוצת המחקר, בהשוואה לנבדקים מקבוצת הפלסבו.

החוקרים הציעו כי קינמון משפיע על המיקרוביום של המעי, ובכך ייתכן ואף משפיע על רמות הגלוקוז בדם.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "טירזפטייד שחקן חדש בעולם ההשמנה"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבי בטן  נפיחות וגזים? האם מדובר באנזימי עיכול?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות