אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / האם תזונה עשויה להפחית את הסיכון לתמותה בקרב חולי פרקינסון?

האם תזונה עשויה להפחית את הסיכון לתמותה בקרב חולי פרקינסון?

מחקר חדש מצא כי מזונות העשירים בפלבנואידים מפחיתים את הסיכון לתמותה בקרב חולי פרקינסון.

המחקר כלל כ-1200 חולים בגיל 72 בממוצע. הנבדקים ענו על שאלונים שעסקו בהרגלי התזונה שלהם מידי 4 שנים למשך כ-33 שנה.

החוקרים מצאו הבדל של כ-70% בסיכויי ההישרדות בין קבוצת הנבדקים שצרכו את הכמות הגבוהה ביותר של פלבנואידים מידי יום, בהשוואה לקבוצה שצרכה את הכמות הנמוכה ביותר. הממצאים נותרו מובהקים סטטיסטית אף לאחר תיקנון למשתנים מתערבים שונים.

פלבנואידים ידועים כנוגדי חמצון, ומזונות העשירים בהם כוללים תה, דגנים, קטניות, יין, פירות וירקות.

החוקרים מצאו יתרונות לצריכת יין אדום, פירות יער, תפוחים ותה.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות