אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / ההשפעה על איכות החיים של אלרגיה לחלבון ביצה בקרב מבוגרים

ההשפעה על איכות החיים של אלרגיה לחלבון ביצה בקרב מבוגרים

מחקר חדש מאיר את הקשיים, איתם מתמודדים מבוגרים האלרגיים לחלבון ביצה. המחקר מדגיש את הצורך בשיפור השימוש בתוויות סימון למזון ולאפשרויות טיפול במצב.

המחקר כלל 16 נבדקים בגיל 46 (חציון), 5 החלו לסבול מאלרגיה בגיל הילדות, ו-11 בגיל הבגרות.

ציון, שעסק בתחושת אובדן שליטה בעת האכילה מחוץ לבית, פחד מתגובה אלרגית, הגבלת מגוון מוצרי המזון הנצרכים וחשש לצרוך מזונות עקב ספקות בקיומו של חלבון ביצה, עמד על 4.64 (ציון גבוה על הסקאלה), כאשר הסיכון לתמותה עקב צריכת חלבון ביצה היה באופן כללי נמוך.

ממצאים אלו מעידים על פגיעה באיכות חייהם של מבוגרים עם אלרגיה לחלבון ביצה, כך סיכמו עורכי המחקר.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "טירזפטייד שחקן חדש בעולם ההשמנה"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבי בטן  נפיחות וגזים? האם מדובר באנזימי עיכול?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות