אנא סובבו את הטלפון שלכם.



יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / ההשפעה של צריכת אבוקדו על הסיכון לסוכרת

ההשפעה של צריכת אבוקדו על הסיכון לסוכרת

מחקר חדש, שפורסם בכתב העת לתזונה, בחן את הקשר שבין צריכת אבוקדו והסיכון ל.

מספר בדיקות מטבוליות שימשו על מנת לבחון את ההשפעה של צריכת אבוקדו הרגלית על רמות הסוכר בצום ועל רמות האינסולין.

המחקר כלל כ-6800 נבדקים בגילאים 45-84, מ-6 אתרים שונים בארה"ב.

נמצא קשר מתון בין דיווח עצמי על צריכת אבוקדו ובין רמות האינסולין בצום. אף על פי כן, הקשר איבד את מובהקותו הסטטיסטית לאחר תיקנון ל-BMI.

שלושה מאפיינים מטבוליים העידו על קשר חזק ומובהק עם ירידה ברמות הגלוקוז בצום והאינסולין, וכמו כן נמצא קשר משמעותי ומובהק סטטיסטית בין צריכת אבוקדו ובין הפחתה בסיכון לסוכרת מסוג 2, וזאת אף לאחר תיקנון למשתנים סוציו-דמוגרפיים, סגנון חיים כולל וצריכת אלכוהול ומדדים להשמנה, כולל BMI.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "Dayvigo מנגנון פעולה חדש לטיפול בנדודי שינה (אינסומניה)"

 

  • 21:50 – 21:30
    "שיפור ושימור יכולות קוגניטיביות – מה חדש בעולם תוספי התזונה?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות