אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / הפחתת צריכת הפחמימות והסוכרים עשויה להאריך את תוחלת החיים של החולים במחלת כליות כרונית

הפחתת צריכת הפחמימות והסוכרים עשויה להאריך את תוחלת החיים של החולים במחלת כליות כרונית

הפחתת צריכת הפחמימות והסוכרים עשויה להאריך את תוחלת החיים של מבוגרים עם מחלת כליות כרונית, כך על פי מחקר חדש, שפורסם בגיליון יוני של כתב העת "אי ספיקת כליות".

החוקרים מסין בחנו את הקשר שבין צריכת הפחמימות ותמותה מכל סיבה בקרב מבוגרים אמריקאיים, הסובלים מאי ספיקת כליות.

הניתוח כלל כ-3600 מבוגרים מגיל 20 ומעלה, והחוקרים מצאו כי נבדקים עם מחלת כליות כרונית הדגימו סיכון מופחת לתמותה, כאשר צריכת האנרגיה שלהם כללה 30-45% פחמימות, ו-5-20% סוכרים.

הסיכון לתמותה מכל סיבה פחת לאחר החלפת צריכה של פחמימות בחלבונים (עד 30%), והפחתת סוכרים בפחמימות שאינן סוכרים (עד 55%), בעוד שסך כל צריכת האנרגיה נותרה קבועה.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות