אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / טעימות מוקדמות מפחיתות את הסיכון לאלרגיה למזון בקרב ילדים

טעימות מוקדמות מפחיתות את הסיכון לאלרגיה למזון בקרב ילדים

ילדים צעירים שטעמו בוטנים, חלב, חיטה וביצים החל מגיל 3 חודשים, הדגימו סיכון נמוך לפתח אלרגיות למזון בגיל 3 שנים. זאת בהשוואה לקבוצת הביקורת. כך מצא מחקר חדש מצפון אירופה.

החוקרים בדקו את הסיכון לאלרגיות למזון בגיל 3 שנים בקרב ילדים, שקיבלו מנות קטנות של מזונות המכילים בוטנים, חלב וחיטה החל מגיל 3 חודשים, ומצאו כי הילדים שקיבלו טעימות בגיל צעיר הדגימו סיכון של 1.1% לפתח תגובות אלרגיות לאחד מהמרכיבים. זאת בהשוואה לסיכון של 2.6%, אותו הדגימו ילדים שלא טעמו בשלב מוקדם את אותם המזונות.

כלומר, יש לחשוף 63 ילדים למזונות אלרגניים על מנת למנוע התפתחות אלרגיה למזון בילד אחד.

הגורם התורם העיקרי לממצאים היה הפחתה בסיכון לאלרגיה לבוטנים, סיכון אשר עמד על 0.7% בקרב קבוצת המחקר בהשוואה ל-2.0% בקרב קבוצת הביקורת.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות