אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכה גבוהה של מזונות אולטרה מעובדים מעלה את הסיכון לתמותה

צריכה גבוהה של מזונות אולטרה מעובדים מעלה את הסיכון לתמותה

מחקר חדש מצא כי מבוגרים, שדיווחו על צריכה גבוהה של מזונות מעובדים, אף הדגימו סבירות גבוהה ב-10% לתמותה לאורך חציון של 23 שנים, זאת בהשוואה לנבדקים, שדיווחו על צריכה נמוכה יותר של מזונות מעובדים.

הממצאים מבוססים על מחקר גדול, במסגרתו נערך מעקב אחר מעל לחצי מיליון מבוגרים אמריקאיים בגיל 50-71 שנים למשך כמעט 3 עשורים. על פי ממצאי המחקר, צריכה גבוהה של מזונות אולטרה מעובדים הייתה קשורה עם עלייה מתונה בסיכון לתמותה מכל גורם, ובאופן ספציפי ממחלות לב או סוכרת. מנגד, לא נמצא קשר בין צריכת מזונות אולטרה מעובדים ותמותה הקשורה למחלת הסרטן.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "טירזפטייד שחקן חדש בעולם ההשמנה"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבי בטן  נפיחות וגזים? האם מדובר באנזימי עיכול?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות