אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת אבוקדו מפחיתה את רמות ה-LDL

צריכת אבוקדו מפחיתה את רמות ה-LDL

החוקרים מארה"ב מצאו כי צריכת אבוקדו מידי יום למשך 6 חודשים הפחיתה את רמות הכולסטרול.

המחקר שארך 6 חודשים כלל למעלה מאלף נבדקים עם עודף משקל או השמנה. קבוצת המחקר צרכה אבוקדו אחד ליום, וקבוצת הביקורת צרכה פחות משני אבוקדו לחודש. נמדדו רמות השומנים והיקף המותניים לפני ואחרי תקופת המחקר ונמצא כי צריכת אבוקדו מידי יום הביאה לירידה ברמות הכולסטרול הכללי וברמות ה-LDL.

כעת מתכננים החוקרים לבדוק את המנגנונים בהם צריכת האבוקדו מפחיתה את רמות הכולסטרול, כמו גם האם אופן הצריכה של הפרי הינו בעל השפעה, היות ובמחקר הנוכחי לא סופקו הנחיות כיצד יש לצרוך את האבוקדו.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות