אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת חלבונים מהצומח באמצע החיים משפרת את הסיכויים להמשך חיים בריאים

צריכת חלבונים מהצומח באמצע החיים משפרת את הסיכויים להמשך חיים בריאים

מחקר חדש, שפורסם בכתב העת האמריקאי לתזונה קלינית, מראה כי צריכת חלבונים באמצע החיים עשויה לשפר את הסבירות להמשך חיים בריאים.

במחקר נכללו כ-50 אלף אחיות, שבשנת 1984 היו מתחת לגיל 60. נאסף מידע בנוגע לסגנון החיים ולהיסטוריה הרפואית בתחילת המחקר, ולאחר מכן מידי שנתיים. כמו כן נמדדה ההיארעות של 11 מחלות כרוניות משמעותיות: סרטן, סוכרת מסוג 2, אוטם שריר הלב, צורך בניתוח מעקפים או אנגיופלסטיקה, אי ספיקת לב עקב גודש, שבץ, אי ספיקת כליות, מחלות ריאה חסימתיות, פרקינסון, טרשת נפוצה וסקלרוזיס.

החוקרים מצאו כי צריכה גבוהה של חלבונים, ובעיקר חלבונים מהצומח, הפחיתה את השכיחות של אותן תחלואות בגילאים מבוגרים יותר.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "טירזפטייד שחקן חדש בעולם ההשמנה"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבי בטן  נפיחות וגזים? האם מדובר באנזימי עיכול?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות