אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת מזונות אולטרה מעובדים מגבירה את הסיכון למחלות לב

צריכת מזונות אולטרה מעובדים מגבירה את הסיכון למחלות לב

מחקר חדש העריך את הקשר שבין צריכת מזונות אולטרה מעובדים ומחלות לב כליליות, תחלואה קרדיווסקולארית ושבץ, בארה"ב.

החוקרים מצאו כי צריכה מוגברת של מזונות אולטרה מעובדים התבססה ברובה על הצריכה של חטיפים מתוקים, קינוחים ומנות מוכנות לאכילה. נבדקים, שנטו לצרוך מזונות אולטרה מעובדים, אף נטו לצרוך יותר קלוריות, לעשן ולהדגים השמנה חולנית.

צריכה מוגברת של מזונות אולטרה מעובדים הייתה קשורה עם עלייה בסיכון לתחלואה קרדיווסקולארית ולמחלות לב כליליות, אך לא לשבץ. ניתוח נוסף, שהשמיט קטגוריות מסוימות של מזונות אולטרה מעובדים, כגון משקאות חריפים ויוגורט, לא שינה באופן מובהק את הקשרים שנצפו. אף על פי כן, השמטת קטגוריות, כגון משקאות ממותקים ובשרים מעובדים, החלישה את הקשרים שנצפו.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 20:50 – 20:30
    "רצף טיפולי בקנאביס רפואי"
  • 21:20 – 21:00
    "זיהומים בדרכי הנשימה בפעוטות וילדים – עדכונים בגישה הטיפולי"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבים אורטופדיים וטיפול תרופתי: מציאת האיזון בין יעילות לבטיחות"
לפרטים נוספים והרשמה
  • 21:20 – 21:00
    "טירזפטייד שחקן חדש בעולם ההשמנה"
  • 21:50 – 21:30
    "כאבי בטן  נפיחות וגזים? האם מדובר באנזימי עיכול?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות