אנא סובבו את הטלפון שלכם.



יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת שומנים בדיאטה והסיכון למחלות לב וסוכרת

צריכת שומנים בדיאטה והסיכון למחלות לב וסוכרת

מחקר חדש, שפורסם בכתב העת Nature Medicine, בחן מידע ליפידומי על מנת לפתח ציון מייצג ולהעריך את ההשפעה של איכות השומנים הנצרכים בדיאטה על מטבוליזם הליפידים, כמו גם על הסיכון לתחלואה קרדיו-מטבולית.

ניתוח ליפידומי נערך על 113 נבדקים בגילאים 21-60 עם סיכון קרדיווסקולארי בינוני. הנבדקים חולקו באופן אקראי לאחת משלוש דיאטות איזואנרגטיות: עתירה בשומן רווי, עתירה במונו-שומנים לא רוויים, או עתירה בחומצות שומן לא רוויות מעורבות.

החוקרים מצאו כי הניתוח הליפידומי, המשקף את איכות השומנים הנצרכים בדיאטה, קשור עם הסיכון לתחלואה. החלפת הצריכה של שומן רווי בחומצות שומן לא רוויות הפחיתה באופן מובהק את הסיכון לתחלואה קרדיווסקולארית ול מסוג 2.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "Dayvigo מנגנון פעולה חדש לטיפול בנדודי שינה (אינסומניה)"

 

  • 21:50 – 21:30
    "שיפור ושימור יכולות קוגניטיביות – מה חדש בעולם תוספי התזונה?"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות