אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת flavonols מאיטה דעיכה קוגניטיבית

צריכת flavonols מאיטה דעיכה קוגניטיבית

צריכה של flavonols בדיאטה מאיטה דעיכה קוגניטיבית. אלו מסקנותיו של מחקר חדש שפורסם בכתב העת "נוירולוגיה".

החוקרים משיקאגו בחנו את הקשר שבין צריכת flavonols בדיאטה ושינויים קוגניטיביים בקרב 961 נבדקים, אחריהם נערך מעקב למשך 6.9 שנים.

סוללה של 19 בדיקות קוגניטיביות שימשה לבחינת הביצועים הקוגניטיביים מידי שנה.

החוקרים מצאו כי קצב הדעיכה הקוגניטיבית הכללית היה איטי יותר על רקע צריכה גבוהה של flavonols בדיאטה. הצריכה נמצאה קשורה עם האטה בדעיכה של הקוגניציה הגלובאלית, הזיכרון האפיזודי, הזיכרון הסמנטי, זיכרון העבודה והיכולת הוויזואלית.

"צריכה מוגברת של פירות וירקות ושתיית תה הינן דרך קלה ופשוטה לשמירה על בריאות המוח" סיכמו עורכי המחקר.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות