אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / רמות גבוהות של אומגה 3 והסיכון הקרדיווסקולארי

רמות גבוהות של אומגה 3 והסיכון הקרדיווסקולארי

המחקר נערך ב-675 מרכזים רפואיים וכלל מעל ל-13 אלף משתתפים. רמות חומצות השומן (אומגה 3 ושמן תירס) נמדדו בתחילת המחקר, ולאחר שנה. נבדקים שטופלו באומגה 3 חולקו לקבוצות על סמך ספים מוגדרים מראש בפלסמה.

מטרת המחקר העיקרית – ארועים קרדיווסקולאריים – תועדה בקרב 11% מהנבדקים שקיבלו שמן תירס, ובקרב 11.1% מהנבדקים שקיבלו אומגה 3. הקבוצה שהדגימה את רמות האומגה 3 הגבוהות ביותר בפלסמה חוותה שיעור היארעות קרדיווסקולארי של 11.3%.

החוקרים סיכמו: "רמות גבוהות של אומגה 3 אינן מגבירות את הסיכון הקרדיווסקולארי בהשוואה לרמות גבוהות של שמן תירס או פלסבו".

כתבות נוספות

לא נמצאו מאמרים מתאימים.
טרם נוספו מאמרים.

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות