סקירה מקיפה מדגישה הפחתה קטנה אך משמעותית בבחירת מזונות ובצריכתם, על ידי השימוש בסימון תכולה קלורית על המוצרים השונים, בעוד שהראיות בנוגע לצריכת אלכוהול אינן חד משמעיות.
בסקירה נכללו 25 מחקרים, מרביתם נערכו במדינות עם רמת הכנסה גבוהה, כאשר סביבת הבדיקה כללה מסעדות, מזנונים במקום העבודה ומרכולים. הנבדקים היו הן מבוגרים מעל לגיל 18 והן בני נוער וילדים. החוקרים בדקו את השפעת הסימון הקלורי על מוצרים שונים, על בחירת פרטי מזון ומשקאות.
ממצאי הסקירה מעידים כי סימון תכולה קלורית על מוצרי מזון עשויה להפחית את תכולת האנרגיה הנבחרת ונצרכת, כאשר סימון קלורי הביא להפחתה של 1.8% בתכולת האנרגיה במוצרים שנבחרו, ושל 5.9% בתכולת האנרגיה שנצרכה. אף על פי כן, הראיות הנוגעות לבחירת וצריכת מוצרים אלכוהוליים לא היו חד משמעיות.