חודשיים לאחר שהפכה לבעלת עניין בחברת קמהדע (1,595 +2.05%) , מצליחה הקרן האקטיביסטית ברוש בניסיון הראשון להשפיע על האסטרטגיה של קמהדע ועל יישומה. חברת קמהדע, שעוסקת בפיתוח תרופות מצילות חיים על בסיס פלזמה, הודיעה על תיקון כתב הזימון לאסיפה הכללית של בעלי המניות של החברה שתתקיים ב-30 בנובמבר.
קמהדע תיקנה את כתב הזימון בעקבות לחציה של קרן ברוש, כך שהמועמד סעדיה עוזרי, שעמד לבחירה מחודשת, הסיר את מועמדותו ובמקומו ימונה אסף פרומרמן – שותף בקרן ברוש.
הקרן, שבשליטת רוני בירם וגיל דויטש (מקימי בית ההשקעות אקסלנס) ושמנוהלת על ידי אמיר אפרתי, הצליחה להביא גם למינויים של פרופ’ יצחק קרינסקי, לשעבר סמנכ”ל פיתוח עסקי בטבע, ויו”ר טבע יפן וטבע דרום קוריאה; וכן את שמואל (מילקי) רובינשטיין, לשעבר מנכ”ל חברת תרו, כמומחים חיצוניים בדירקטוריון החברה.
מאת יורם גביזון