שני מחקרים שפורסמו ב-MMWR מזהירים כי נגיף קורונה עשוי להתפשט בתוך מפעלים לעיבוד מזון. במפעל אחד בדרום דקוטה אובחן עובד כחולה בחודש מרץ. העובד בודד, נערכה חקירה אפידמיולוגית, ולבסוף המפעל נסגר. בתוך שישה שבועות מהמקרה הראשון, מעל ל-900 עובדים נדבקו. עובדים בשורת הייצור (העובדים בצפיפות) היו בסיכון הגבוה ביותר להדבקה.
במפעל אחר בנברסקה הוזמנו העובדים לעבור בדיקת קורונה. כשליש מבין 1200 העובדים נמצאו חיוביים. מבין הללו שרואיינו 29% דיווחו כי נמצאו במגע קרוב עם חולה בעבודה. שוב, העובדים בשורות הייצור היו בסיכון הגבוה ביותר.