אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת חלבון בדיאטה ממקורות שונים והסיכון להיארעות סוכרת: מחקר לאומי מסין

צריכת חלבון בדיאטה ממקורות שונים והסיכון להיארעות סוכרת: מחקר לאומי מסין

Diabetes. A lot of sugar cubes in spoon.

מחקר הקוהורט שנערך בסין בחן קשרים בין צריכת חלבונים ממקורות מזון שונים והתפתחות סוכרת. נכללו 16,260 נבדקים ללא סוכרת בתחילת המחקר. תועדו מקורות החלבון שנצרכו וכמות החלבון שנצרכה. לאורך חציון מעקב של 9 שנים 6.8% מהנבדקים פיתחו סוכרת. נצפו מספר דפוסים נבדלים של צריכת חלבונים ממקורות שונים והיארעות סוכרת, ובאופן ספציפי נצפה קשר בצורת U בין צריכה כללית של חלבונים, צריכת חלבונים מדגנים מלאים ומעופות והיארעות סוכרת.

קשר בצורת J נמצא בין צריכת חלבונים ממקור של בשר אדום מעובד ולא מעובד והיארעות סוכרת, כמו גם מדגים.

קשר בצורת L נצפה בין צריכת חלבונים ממקור של ביצים וקטניות והיארעות סוכרת.

 

לידיעה

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות