אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת מזונות אולטרה מעובדים מאיצה הידרדרות קוגניטיבית

צריכת מזונות אולטרה מעובדים מאיצה הידרדרות קוגניטיבית

צריכה של מזונות אולטרה מעובדים מאיצה הידרדרות קוגניטיבית. אלה ממצאיו של מחקר חדש שפורסם בכתב העת JAMA.

החוקרים מברזיל בחנו את הקשר שבין צריכת מזונות אולטרה מעובדים ודעיכה קוגניטיבית במסגרתו של מחקר, שכלל כ-10,000 נבדקים בגיל ממוצע של 51.6 שנים, בתחילת המחקר.

החוקרים מצאו כי נבדקים שצרכו מזונות אולטרה מעובדים רבים הדגימו קצב גבוה יותר של דעיכה קוגניטיבית כללית, ושל דעיכה בתפקודים הניהוליים, זאת בהשוואה לנבדקים עם צריכה נמוכה של מזונות אולטרה מעובדים.

"הגבלת הצריכה של מזונות אולטרה מעובדים, בעיקר בקרב מבוגרים בגיל העמידה, עשויה להוות אמצעי יעיל למניעת דעיכה קוגניטיבית" כך סיכמו מחברי המחקר.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

לא נמצאו מאמרים מתאימים.
טרם נוספו מאמרים.

וובינרים קרובים

  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות