התפתחויות בעיבוד המזון

בסקירה שהתפרסמה בדה – מרקר, נפרשת בפנינו טכנולוגיה חדשנית לעיבוד המזון.

“בשנים האחרונות התפתחו חדשניות לעיבוד מזונות, שמחליפים את תהליכי העיבוד התרמיים בתהליכים לא-תרמיים. המטרה – הפחתת איבוד מרכיבים תזונתיים, מבלי להתפשר על הרס מיקרואורגניזמים במזון המעובד, ההכרחיים לבטיחות המזון. כך ניתן להוביל לפיתוח מזונות בטוחים, טעימים, בריאים ובני קיימא”

 

לידיעה >>

מאמרים נוספים

קורונה 13
"דלתא יהפוך לדומיננטי עד שיוחלף על ידי זן מידבק יותר"
המוטציה ההודית מתפשטת במהירות באירופה ובארצות הברית למרות שיעורי התחסנות גבוהים יחסית. מייקל בייקר, מאדריכלי המאבק הניו-זילנדי בנגיף, אמר ל”כלכליסט”: “נזדקק לכיסוי...
נגיף
נוגדנים שלא הוכרו בעבר עשויים לנטרל מגוון זני נגיפים
חוקרים זיהו לאחרונה סוג חדש של נוגדנים, שלא היו ידועים בעבר, המסוגלים לנטרל מגוון זנים של נגיפי שפעת. הממצאים החדשים, העשויים לתרום לפיתוחם של חיסונים רחבים ויעילים כנגד נגיפי השפעת,...
שיעול
השיעול שאינו מרפה
למרות קיומם של חיסונים יעילים, מחלת השעלת ממסיכה לסכן את חייהם של תינוקות לא מחוסנים – כולל שלושה שמתו מהמחלה בהתפרצות הנוכחית בישראל. שעלת היא אחת המחלות שאין באמת סיבה שימשיכו להסתובב...
משרד הבריאות שוקל לאסור שיווק סיגריות אלקטרוניות בישראל
  בשנים האחרונות משרד הבריאות מוביל את יישומה של תכנית לאומית לצמצום העישון ונזקיו.  יישום התוכנית נעשה תוך שימוש בחקיקה ואכיפה לצמצום החשיפה לעישון כפוי, קידום מדיניות מיסוי...

עדכוני רישום

נושאים חמים

אקסטזי - סם האהבה

טפסים לבתי מרקחת

חוץ מירידה במשקל, לאוזמפיק יש השפעות נוספות על המשתמשים

תרופה ניסיונית לנשילת עור חריפה

משרד הבריאות: מדיניות ניהול הקבצים בפורטל הכספות של משרד הבריאות

חדש על המדף בפארמליין

וובינרים קרובים

התחברות לאתר

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר