אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / התפתחויות בעיבוד המזון

התפתחויות בעיבוד המזון

צילום: פרופ' אבי שפיגלמן עם יחידת העיבוד בלחץ הידרוסטטי גבוה | צילום: באדיבות הטכניון

בסקירה שהתפרסמה בדה – מרקר, נפרשת בפנינו טכנולוגיה חדשנית לעיבוד המזון.

"בשנים האחרונות התפתחו טכנולוגיות חדשניות לעיבוד מזונות, שמחליפים את תהליכי העיבוד התרמיים בתהליכים לא-תרמיים. המטרה – הפחתת איבוד מרכיבים תזונתיים, מבלי להתפשר על הרס מיקרואורגניזמים במזון המעובד, ההכרחיים לבטיחות המזון. כך ניתן להוביל לפיתוח מזונות בטוחים, טעימים, בריאים ובני קיימא"

 

לידיעה >>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "מיומנו של רוקח קליני – מקבץ התערבויות הלכה למעשה"

 

  • 21:50 – 21:30
    "ברונכיקליר וסינוקליר – Let’s make it clear תרופות ממקור צמחי לטיפול במחלות חורף נפוצות"
לפרטים נוספים והרשמה
  • הגדרת כאב, סוגיו ושכיחות
  • כיצד מעריכים כאב?
  • איך מטפלים בכאב אקוטי (חד)?
  • מקומו של הרוקח ו OTC
לפרטים נוספים והרשמה
  • 21:20 – 21:00
    "מפרקים, כאבים וטיפול מסייע בתוספי תזונה"

 

  • 21:50 – 21:30
    "מה יש לך להמליץ לי לאף סתום? OTC חדש לטיפול בנזלת אלרגית ובגודש באף"
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
1וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

כניסה לאזור מוגבל

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת משתמשים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולהסכם הפרטיות