אנא סובבו את הטלפון שלכם.



יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / צריכת בשר אדום מעובד מעלה את הסיכון לסרטן הדם

צריכת בשר אדום מעובד מעלה את הסיכון לסרטן הדם

צריכת בשר אדום מעובד מעלה את הסיכון לסרטן הדם בקרב אוכלוסיית יפן. אלו ממצאיו של מחקר חדש, שפורסם בכתב העת לבריאות הסביבה ולרפואה מונעת.

החוקרים מיפן בחנו את הקשר שבין היארעות של סרטן הדם וצריכת בשר, דגים או חומצות שומן בקרב כ-93 אלף נבדקים, במסגרתו של מחקר פרוספקטיבי.

אחר הנבדקים נערך מעקב למשך כ-1.3 מיליון שנות אדם.

לאורך תקופת המעקב תועדו 116 מקרי תחלואה, כאשר צריכה  מוגברת של בשר אדום מעובד הייתה קשורה עם עלייה בשיעור ההיארעות של התחלואה, עם יחס סיכון של 1.63 עבור הצריכה הגבוהה ביותר בהשוואה לנמוכה ביותר.

לא נמצא כל קשר בין צריכה של מזונות אחרים וחומצות שומן ובין תחלואה בסרטן הדם.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

טרם נוספו וובינרים.

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות