ה- National Osteoporosis Foundation וה- American Society for Preventive Cardiology קבעו כי סידן במזון או בתוספי מזון אינו משפיע על שיעור ההיארעות של תחלואה קרדיווסקולארית או קרברווסקולארית, תמותה הקשורה לתחלואה, או תמותה מכל הסיבות, בקרב מרבית המבוגרים הבריאים.
החוקרים סיכמו: “מרבית האנשים צריכים לצרוך לא יותר מ- 500 מ”ג של תוספי סידן על מנת להשלים הכמות היומית המומלצת (באם זאת לא נענית על ידי הדיאטה בלבד). צריכת הרמות המומלצות של ויטמין D (600 IU/d עבור מבוגרים עד גיל 70 ו- 800 IU/d עבור מבוגרים מעל לגיל 70) גם היא חיונית. בהתבסס על סך כל הראיות המדעיות בנוגע לצריכה של ויטמין D וסידן – יותר אינו יותר טוב.”
הידיעה הועברה ע”י מערכת PhramaLine