אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / אובדן חוש הטעם הבסיסי לאחר תחלואה בקורונה נפוץ יותר משחשבנו

אובדן חוש הטעם הבסיסי לאחר תחלואה בקורונה נפוץ יותר משחשבנו

במחקר נכללו 105 נבדקים שטופלו במרפאת אף אוזן גרון ודיווחו על שיבושים ביכולת לטעום מתוק, חמוץ, מלוח או מר, יותר משלושה חודשים לאחר שחלו בקורונה.

המטופלים עברו מספר בדיקות לבחינת חוש הטעם והריח. יותר ממחצית מהנבדקים שדיווחו על בעיות בתחושת הטעם הבסיסית למעשה נמצאו כבעלי חוש טעם תקין במבחנים שנערכו. אף על פי כן, בדיקת חוש הטעם אבחנה פגיעה – אובדן חוש הטעם הבסיסי – בקרב 42% מהנבדקים.

יתכן כי קשריות הטעם של חלק מהנבדקים נפגעו פשוט כתוצאה מגילם, אך אפילו לאחר תקנון למשתנה הגיל, 29% מהנבדקים נמצאו כבעלי פגיעה בחוש הטעם כתוצאה מתחלואה בקורונה.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

טרם נוספו וובינרים.

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות