אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / דיאטה בריאה מפחיתה את הסיכון לגאוט

דיאטה בריאה מפחיתה את הסיכון לגאוט

מחקר, שפורסם לאחרונה בכתב העת JAMA, בחן את היתרונות הפוטנציאליים של דיאטה מבוססת מזון מן הצומח על הסיכון לגאוט.

המחקר שנערך בארה"ב התבסס על שתי תקופות מעקב, שנערכו בין השנים 1986-2012 ו-1984-2010. כל הנבדקים היו ללא גאוט בתחילת המחקר.

המחקר כלל כ-123 אלף נבדקים מעל לגיל 50 (ממוצע). לאורך מעקב של כ-2.8 מיליון שנות אדם, אבחנה של גאוט תועדה בקרב 2700 איש.

דיאטה בריאה מבוססת מזון צמחוני הפחיתה את הסיכון לגאוט ב-20%, בעוד שדיאטה לא בריאה הגבירה את הסיכון ב-17%.

צריכת דגנים מלאים, תה, קפה ומוצרי חלב הייתה קשורה עם הפחתת הסיכון, ומנגד, צריכת מיצי פירות ומשקאות ממותקים העלתה את הסיכון.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות