אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / השפעת הצריכה של יוגורט בתוספת פרוביוטיקה ודבש

השפעת הצריכה של יוגורט בתוספת פרוביוטיקה ודבש

מחקר חדש, שפורסם בכתב העת לתזונה, בדק האם צריכת יוגורט, המכיל חיידקים פרוביוטיים ודבש, משפיעה על תפקודי המעי, על הקוגניציה ועל מצב הרוח בקרב מבוגרים.

המחקר תוכנן כמחקר אקראי מסוג מקרה-ביקורת. ההתערבות ארכה שבועיים, וכללה צריכת יוגורט, המכיל פרוביוטיקה ודבש, כאשר קבוצת הביקורת צרכה יוגורט ממותק. נאספו דגימות צואה לבחינת המגוון המיקרוביאלי, קפסולות ג'לטין, המכילות מזון צבוע ביוד שימשו למדידת זמן המעבר במעי, ושאלונים מתוקפים שימשו להערכת התפקוד הקוגניטיבי ומצב הרוח.

החוקרים מצאו כי יוגורט, המכיל חיידקים פרוביוטיים ודבש, מעשיר את רמות החיידקים הפרוביוטיים במעי, אך אינו משפיע על פרמטרים in vivo של תפקוד מערכת העיכול, כגון זמן מעבר החומרים במעיים, כמו גם על התפקוד הקוגניטיבי או מצב הרוח.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות