אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / השפעת צריכת חלבונים מהצומח על איכות התזונה

השפעת צריכת חלבונים מהצומח על איכות התזונה

מחקר חדש, שפורסם בכתב העת "חומרי תזונה", בחן כיצד הצריכה של חלבונים מהצומח משפיעה על רמתם של רכיבים תזונתיים חיוניים בקרב נבדקים אמריקאים.

במסגרת המחקר נותחה תזונתם של כ-20 אלף נבדקים מגיל 9 ומעלה, וזאת על מנת לבחון האם הגברת הצריכה של חלבונים מהצומח משפיעה על אספקתם של רכיבי תזונה חיוניים בדיאטה.

בקרב ילדים ומתבגרים בני 9-18 שנים, צריכת חלבונים מהצומח הביאה לירידה ברמות הסידן, האשלגן וויטמין ה-D, ולעלייה ברמות הנחושת והמגנזיום. בקרב מבוגרים בגילאים 19-50 שנים נצפתה ירידה ברמות הכולין, האבץ וויטמין B12 ,ולעלייה ברמות הנחושת, הברזל, המגנזיום והחומצה הפולית. בקרב מבוגרים מעל גיל 50 נצפתה ירידה ברמות הסידן, האבץ וויטמין A, ולעלייה ברמות הנחושת, המגנזיום, החומצה הפולית וויטמין C.

 

לידיעה>>

כתבות נוספות

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות