אנא סובבו את הטלפון שלכם.

יצירת
קשר

לקבוצת
הפייסבוק

רישום
לניוזלטר

[adning id="57105"]

עמוד הבית / מאמרים / קפה וקורונה: מחקר חדש מוצא כי קפה מעכב את הנגיף

קפה וקורונה: מחקר חדש מוצא כי קפה מעכב את הנגיף

מחקר חדש שפורסם לאחרונה בדק האם לקפה השפעה מעכבת על הנגיף, הגורם לסינדרום הנשימתי החמור החריף.

החוקרים בדקו את יעילותו של קפה כנגד נגיף הקורונה, ובאופן ספציפי את השפעתו על חדירת הנגיף לקו תאים עוברי של הכליה האנושית.

נמצא כי קפה טחון גורם להפחתה תלוית מינון ביכולת החדירה הנגיפית, ולכן נבדקה ההשפעה של מספר מוצרי קפה מסחריים.

החוקרים מצאו כי מוצרי קפה נמס מסחריים עיכבו באופן עקבי את יכולת החדירה של מספר וריאנטים (אלפא, דלתא ואומיקרון). לאחר מכן בדקו החוקרים כיצד תוספים לקפה, כגון שמנת, חלב דל שומן, חלב רגיל וסוכר משפיעים על אותה פוטנטיות.

נמצא כי התוספים לא עיכבו את השפעת הקפה.

 

לידיעה>>

וובינרים קרובים

  • 21:20 – 21:00
    "The Wonder of Nitric Oxid"

 

  • 21:50 – 21:30
    "התמודדות עם מחלות חורף עם צמחי מרפא ושמנים אתריים"
לפרטים נוספים והרשמה
  • מה חשוב לדעת בטיפול בהשמנה – כלים פרקטים

 

  • ®Wegovy  הדור החדש בטיפול התרופתי להשמנה

 

  • NovoCare  תוכנית ליווי למטופל וויגובי®
לפרטים נוספים והרשמה

חברות בפוקוס

Rafa Laboratories

0מאמרים
0וובינרים
199עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות

HALEON

0מאמרים
0וובינרים
2עדכוני
רישום
0משרות
פתוחות
נגישות

אישור הרשמה

תודה על הרשמתך

ברגעים אלה נשלח אליכם מייל אישור הרשמה. להפעלת חשבונך באתר, יש ללחוץ על קישור זה.

הנתונים שסיפקת במהלך הרישום נבדקים כעת מול מאגר רישוי המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות. בתום הבדיקה תתקבל הודעה בהתאם.

תוכן למנויים

תוכן זה ניתן להצגה
לאנשי / נשות
צוות מקצועי בלבד

לכניסה למערכת:

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

,אם הינכם עובדי מקצועות הבריאות
.עדכנו זאת בחשבונכם האישי

אם לדעתך נפלה טעות, ניתן ליצור קשר עם צוות האתר דרך עמוד יצירת הקשר

כניסת מנויים רשומים

עדיין לא נרשמת? להרשמה לאתר

בלחיצה על כניסה אני מאשר\ת את הסכמתי לתנאי האתר ולמדיניות הפרטיות